αναζήτηση

Γρήγορη Αναζήτηση
 
Επιλέγοντας από το οριζόντιο menu την "αναζήτηση" μπορείτε να αναζητήσετε οτιδήποτε εισάγοντας στο πεδίο της αναζήτησης λέξεις κλειδιά όπως το προϊόν που ψάχνετε, η πόλη στην οποία θέλετε να το βρείτε κ.α.
'Εστω ότι θέλετε να αναζητήσετε επιχειρήσεις που ειδικεύονται στα προσκλητήρια γάμων, βαπτίσεων κλπ, δεν έχετε παρά να εισάγετε την λέξη "προσκλητήρια" στο πεδίο της αναζήτησης και να πατήσετε το κουμπί "Αναζήτηση".
Το αποτέλεσμα θα είναι όλες οι επιχειρήσεις που τυπώνουν προσκλητήρια στην Θράκη.
Εάν όμως θέλετε να κάνετε την αναζήτηση πιο συγκεκριμένη, π.χ. προσκλητήρια στην πόλη της Ορεστιάδας, θα εισάγετε στο πεδίο της αναζήτησης τις λέξεις "προσκλητήρια" και "Ορεστιάδα" με κενό ανάμεσά τους και θα πατήσετε το κουμπί "Αναζήτηση".
Ως αποτέλεσμα της παραπάνω αναζήτησης θα είναι η εμφάνιση της λίστας των επιχειρήσεων που τυπώνουν προσκλητήρια στην πόλη της Ορεστιάδας.
 
Σύνθετη Αναζήτηση
 
Στην "Σύνθετη Αναζήτηση" μπορείτε να επιλέξετε από πριν την κατηγορία υπηρεσιών ή αγαθών για την οποία ψάχνετε επιχειρήσεις.
Για παράδειγμα, εάν θέλετε νε βρείτε επιχειρήσεις Αθλητικών Ειδών στην Αλεξανδρούπολη, θα εισάγετε στο πεδίο αναζήτησης την λέξη "Αλεξανδρούπολη", θα πατήσετε το κουμπί Σύνθετη Αναζήτηση και στην επιλογή κατηγορίας θα επιλέξετε "Αγαθά" και στις υποκατηγορίες που θα εμφανιστούν τα "Αθλητικά Είδη". Δεν έχετε παρά να πατήσετε το κουμπί "Αναζήτηση" προκειμένου να εμφανιστεί η λίστα με τις επιχειρήσεις.